Değerli Üyemiz,

Odanın Yönetim Kurulu adına sizleri Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odasını Olağan Genel Kurulu için, Çarşamba 22 Eylül 2021 tarihinde saat 17.00’de Hilton Bosphorus Otel Harbiye, Şadırvan Salonuna (Cumhuriyet Cd. No:50, 34367 Şişli/İstanbul) davet etmek isteriz.

Tüzüğümüz, yıllık genel kurula kişisel katılım veya vekâletname yoluyla temsili öngörmektedir. Genel Kurul karar yeterliliğinin sağlanması için asil üyelerin yüzde 50’den fazlasının toplantıya katılması veya vekâlet yoluyla temsil edilmesi gerekir.

Resmi mercilerce toplantı kısıtlamaları yönünde bir kararın alınması durumunda sizleri ayrıca bilgilendireceğiz. Toplantı sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde düzenlenecektir.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Genel Kurulu 2021

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Tüzüğünün 9. maddesinin 2. Fıkrası uyarınca yıllık aidatını ödemiş olan asil üyeler oy kullanma hakkına sahiptir. Her üyenin bir oy kullanma hakkı vardır.  Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tüzüğünün 9. maddesinin 3. fıkrası uyarınca her üye yazılı vekaletname ile en fazla 4 üyeyi temsil edebilir.

Vekil tayin edilmesi durumunda tarafımıza (guner.cakir@dtr-ihk.de)  yetkilendirilen üyeyi bildirmeniz ve vekaletnamenin kopyasını tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Ayrıca vekaletnamenin aslını yetkilendirilen üyeye iletmenizi rica ederiz.

Vekaletneme

Önemli Not:

Vekaletname fotokopilerinin mail yoluyla önceden tarafımıza gönderilmesi ve kayıt altına alınması gerekir. Bilgisi tarafımıza ulaşmayan ve kayıt altına alınmayan vekaletnameler genel kurul günü kabul edilmez.

Yanınızda geçerli bir kimlik belgesinin bulunması gerekmektedir.

Misafir Olarak Katılmak İstiyorum

Oy Kullanma Yetkim Var