Değerli Üyemiz,
Odanın Yönetim Kurulu adına sizleri Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odasını Olağan Genel Kurulu için, Perşembe 24 Eylül 2020 tarihinde saat 17:00’de Şahinkaya Cad. 106 – 34820 Beykoz, Türk-Alman Üniversitesi, Derslikler Binası-Büyük Amfiye davet etmek isteriz.
Tüzüğümüz, yıllık genel kurula kişisel katılım veya vekâletname yoluyla temsili öngörmektedir. Genel Kurul karar yeterliliğinin sağlanması için asil üyelerin yüzde 50’den fazlasının toplantıya katılması veya vekâlet yoluyla temsil edilmesi gerekir.
İlk toplantıda karar yeterliliği sayısına ulaşılamaması halinde, Oda tüzüğünün 14. maddesinin 5. fıkrası gereğince ikinci toplantı 24 Eylül 2020 Perşembe günü saat 17.30’da aynı yerde gerçekleştirilecektir.
Resmi mercilerce aksi bir kararın alınması durumunda ayrıca bilgilendirileceksiniz.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Genel Kurulu 2020

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Tüzüğünün 9. maddesinin 2. Fıkrası uyarınca yıllık aidatını ödemiş olan asil üyeler oy kullanma hakkına sahiptir. Her üyenin bir oy kullanma hakkı vardır.  Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tüzüğünün 9. maddesinin 3. fıkrası uyarınca her üye yazılı vekaletname ile en fazla 4 üyeyi temsil edebilir.

Vekil tayin edilmesi durumunda tarafımıza (mitgliederversammlung2020@dtr-ihk.de)  yetkilendirilen üyeyi bildirmeniz ve vekaletnamenin kopyasını tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Ayrıca vekaletnamenin aslını yetkilendirilen üyeye iletmenizi rica ederiz.

Vekaletneme

Önemli Not:

Vekaletname fotokopilerinin mail yoluyla önceden tarafımıza gönderilmesi ve kayıt altına alınması gerekir. Bilgisi tarafımıza ulaşmayan ve kayıt altına alınmayan vekaletnameler genel kurul günü kabul edilmez.

Yanınızda geçerli bir kimlik belgesinin bulunması gerekmektedir.

Misafir Olarak Katılmak İstiyorum

Oy Kullanma Yetkim Var